Et profesjonelt nettsted tilpasset din grafiske profil, og kunne oppdatere nettstedet ved bruk av nettleser.

Joomla! er verdens mest brukte publiseringsløsning og kan brukes til alt fra enkle til komplekse webapplikasjoner.

Et profesjonelt nettsted tilpasset din grafiske profil, og kunne oppdatere nettstedet ved bruk av nettleser.

Joomla! er verdens mest brukte publiseringsløsning og kan brukes til alt fra enkle hjemmesider til komplekse webapplikasjoner.

Plattformen er utrolig fleksibel og kan designes helt ut i fra dine ønskemål og behov for funksjonalietet og tilpasses til ditt firmas grafiske profil.

Joomla! administreres gjennom et enkelt webbasert grensesnitt hvor du har mulighet til å publisere og endre nyheter, bilder og annet innhold.

Plattformens sterke sider er brukervennlighet, fleksibilitet, presentasjon til flere medier, enkel integrasjon med andre applikasjoner og rask implementering. Utviklerne av Joomla! har full fokus på produktutvikling, og sikrer at Joomla! utvikles etter dine og Internetts stadig økende krav til funksjonalitet. Løsningen er derfor en langsiktig investering for deg og din bedrift.

Det beste av alt - Joomla! er helt gratis!

Joomla! har et rammeverk som gjør det mulig for utviklere verden over å skape ekstra funksjonalitet og tilleggskomponenter.

idesigner.no selger ikke programmet Joomla, da dette er helt gratis. Men vi selger installasjon, design, undervisning m.m. (Programmet kan lastes ned på joomla.com) Joomla er et bra sted å starte hvis du ønsker en hjemmeside du selv vil kunne oppdatere.

Joomla finnes på nesten alle språk, blant annet alle de skandinaviske.

Les også Web oppdatering og Web innhold

Standard funksjoner

 • Nyhets modul
  Funksjon som gjør at du kan publisere nyheter på nettstedet på en ryddig og effektiv måte.
  Nyhetene vil bli indexert etter innkommende dato, eller ved forhåndsinnstilt sortering.
 • Pålogging / passordbeskyttet område
  Dette er en funksjon som gjør at man kan ha et beskyttet område som kun er tilgjengelig for ansatte, medlemmer eller lignende.
 • Avansert statistikk
  Statistikk modulen gir avansert statistikk.
  Alt fra sidevisninger til statistikk for nettleser og operativsystem.
 • Polls / Spørreundersøkelser
  Dette er en artig og nyttig modul som gjør at nettstedet kan inneholde ubegrenset antall spørreundersøkelser. Spørreundersøkelser gir bedriften raske nyttige tilbakemeldinger fra besøkende.
 • Banner roteringsprogram
  Modul for rotering av bannere på nettstedet. Dette kan for eksempel brukes i sammenheng med profilering av produkter og tjenester, eller annonser for annonsører på nettstedet.
 • Masse utsendelse av E-post
  Modul for utsending av e-post til alle registrerte brukere i databasen. Dette gjør at du på en enkel måte kan sende ut nyheter, informasjon eller tilbud til e-postadresser som ligger i nettstedets database.
 • Syndicate (RSS feeds)
  Mange internettbrukere benytter RSS lesere for å få med seg nyheter fra sine favoritt nettsteder.
  Dette er en modul for automatisk generering av RSS feeds.
 • Relaterte artikler / produkter
  Modul som genererer en liste over artikler/produkter på nettstedet som relaterer til akkurat den/det artikkelen/produktet som vises på skjermen.
 • Mest leste artikler
  Modul som genererer en liste over de nyeste artiklene / produktene på nettstedet.
 • Utskriftsvennlig versjon av alle websider
  Denne modulen genererer en utskriftsvennlig versjon av alle websider på nettstedet automatisk.
  Hvis modulen er aktivert vil et "skriv ut denne siden" symbol vises på forhåndsvalgte websider.
 • Automatisk generering av PDF dokument av alle websider
  Samme funksjon som utskriftsvennlig versjon, men lager i stedet et PDF dokument av websiden for nedlasting eller utskrift.
 • Automatisk generering av "Tips en venn om denne artikkelen / websiden"
  Nyttig funksjon som lar besøkende tipse andre om websiden / nettstedet.
 • Søk på nettstedet
  Søkefunksjon på kryss av alle artikler og publikasjoner på nettstedet.
 • Media Manager
  Gir full kontroll og orden på alle bilder i et mediebibliotek. Her finner du på en enkel måte alle bilder tilknyttet nettstedet, med tilhørende URL adresse. Bilder lastes enkelt inn i systemet fra din lokale PC via Media Manager.

Tilleggsfunksjoner

 • Webshop
  Webshop med alle muligheter. Her kan det på en enkel måte ligges inn ønsket antall kategorier og varer / produkter. Både kategorier og produkter kan inneholde ubegrenset antall bilder og produktbeskrivelser. Betaling kan settes opp til å omfatte alt fra online kredittkortbetaling til vanlig postordre. Her finnes det mange muligheter.
 • Live Support Chat
  Mange bedrifter i dag velger å bruke en Live Support Chat løsning på sitt nettsted for å minske kø tid på telefonsentralen. Dette er en flott løsning som gjør at bedriften kan ta imot og svare på henvendelser, samt gi svar på disse direkte via internett. Dette er ikke så ulikt en vanlig telefon samtale, med unntak for at kommunikasjonen går via tekst i stedet for tale. I systemet ligger det programvare som gjør at din PC fungerer som en "Support Chat telefonsentral", og ringer når innkommende "samtaler" blir registrert.
 • FAQ - Ofte stilte spørsmål
  En meget nyttig funksjon som de fleste bedrifter har valgt å ha med på sitt nettsted. Her kan man på en enkel måte ligge opp en database over ofte stilte spørsmål med tilhørende svar. Her finnes det mulighet for at brukere som ikke finner sitt svar i databasen kan ligge til forslag til spørsmål / svar.
 • Nyhetsbrev
  Modul som gjør at brukere kan registrere seg for å motta nyhetsbrev. Dette er en fin måte å profilere nye produkter og tjenester på.
 • Diskusjonsforum
  Dette er et avansert diskusjonsforum som integreres direkte i nettløsningen. Dette forumet har alle de funksjoner et skikkelig forum bør ha, og mer.
 • Betalt medlemskap
  En perfekt løsning for bedrifter som ønsker å ta betalt for full tilgang til nettstedet. Her vil man kunne registrere seg som medlem / bruker, og betale via kredittkort for å få tilgang til medlemssidene. Det nye medlemmet får tildelt brukernavn og passord direkte etter betaling er foretatt og godkjent.
 • IPN - Selg nedlastbar programvare via nettstedet
  Denne løsningen gir bedriften mulighet for å selge programvare via nettstedet, og gir kunden tilgang til nedlasting av produktet direkte etter betaling er foretatt. Her sparer bedriften penger på produksjon og distribusjon.
 • Auksjons modul
  En flott modul som gjør at man kan drive auksjoner på nettstedet. Modulen er enkel å konfigurere og man kan ha ubegrenset antall auksjoner til enhver tid.
 • Kjøp og salg annonser
  Modul for annonsering av kjøp og salg av bolig, bil, løsøre og annet. Her kan man ligge inn et produkt for salg/kjøp med bilde og beskrivelse. Modulen har mange konfigurasjonsmuligheter og er ofte brukt av eiendomsmeglere / firma for visning av prospekter.
 • Gule sider
  Dette er en modul som lager bedriftens egne "Gule Sider". Dette er en fin funksjon som holder struktur på et nettsted med mange annonsører, samarbeidspartnere eller nettsteder med stort antall linker.
 • Quiz
  En flott modul til glede for bedriften og besøkende. Med denne modulen kan man ligge til flere "Quiz" på nettstedet.
 • WAP nyheter
  Denne modulen gjør nyhetsseksjonen på nettstedet "WAP vennlig". Dette gjør at WAP brukere vil kunne lese nyheter fra nettstedet på sin mobiltelefon.
 • Banner / Annonse program
  Dette er et mer avansert banner / annonse program enn det som ligger i systemet som standard.
  Denne løsningen er perfekt for nettstedet med stort antall annonsører og bannere. Modulen har funksjoner som gjør at man kan ligge til kunder med tilhørende bannerkampanjer etter dato og tidspunkt, og gjør at bannere automatisk blir aktivert / deaktivert til rett tid, eventuelt etter antall visninger.
 • Live Chat
  Modul som gjør at brukere kan "chatte" med hverandre live via nettstedet.
 • Blogg
  Avansert bloggfunksjon som gir mulighet for at en eller flere brukere, ansatte eller medlemmer kan føre sin blogg på nettstedet.
 • E-post kort
  En artig funksjon som gjør at man kan ha ønsket antall E-post kort som kan sendes til venner og bekjente via nettstedet.

Her finner du mange av de utvidelser som finnes til Joomla!

NB. NYE kunder vil få 2 måneders gratis oppdatering av nettsiden deres.

SE PRISER HER!